Over ons

Een passie voor natuur en avontuur verbindt Anne & Marga, de kern van het hihahut team. Ons team is klein, maar wij denken groots en zijn niet bang om expertise in te winnen waar onze eigen kennis ophoudt. Wij gaan graag duurzame samenwerkingen aan met getalenteerde mensen uit ons persoonlijke netwerk. Voor ons houdt dit de energie hoog en stimuleert het de creativiteit.

ANNE BEUK


Createur

Anne is de uitvinder van hihahut. De oorsprong van het project komt uit haar afstudeeropdracht aan de Design Academy Eindhoven. Anne is hoofdontwerper, systeemdenker en createur. Daarnaast zorgt ze voor het ontwerp van de hutten, het interieur en voor de begeleiding van de productie.

anne@hihahut.nl

MARGA DE JONG


Organisator

Het uitrollen van het concept en creëren van ervaringen is de kern van de werkzaamheden van Marga. Zij is voornamelijk gericht op de grote lijnen van het concept en kan door anders te denken allerlei verbanden leggen. Bij hihahut uit dit zich door verbanden te leggen tussen ondernemers, gemeente, boeren, campingeigenaren, etc. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de communicatie, promotie en projectleiding.

marga@hihahut.nl

WAAROM OP AVONTUUR?

1) De hutten zijn van alle gemakken voorzien zodat je comfortabel kunt relaxen na een intensieve ontdekkingsdag!

2) Over ontdekken gesproken, we leiden je langs de mooiste routes en leukste lokale hotspots!

3) Op zoek naar een uniek cadeau? Bekijk dan onze cadeaubonnen!

4) Benieuwd naar avonturen van onze bezoekers? Neem dan vooral een kijkje bij de blogs en andere publicaties.