Van duurzaam..

Voor ons is het vanzelfsprekend dat we het milieu niet belasten en beschadigen. We willen graag nog lang van de prachtige natuur genieten! Alle hutten zijn zo zelfvoorzienend mogelijk en daarom overal te plaatsen. Aansluitingen op water, riool en elektra zijn niet nodig. Door gebruik te maken van een compost-toilet en een helofytenfilter laten we geen afvalstoffen achter in de natuur. Daarnaast worden de hutten voorzien van zonne-energie voor de nodige elektra.

 

.. richting circulaire economie

Dankzij steun van LEADER Holland-Rijnland kunnen wij bij de toekomstige hutten steeds meer circulaire technieken toepassen. Zo vangen we bij onze nieuwste hut, de Tuureluur, regenwater op wat weer gebruikt kan worden als douchewater. We proberen zo lokaal en duurzaam mogelijk onze materialen in te kopen, en deze zo min mogelijk te verzagen of bewerken. Op deze manier kunnen we de materialen gemakkelijk weer hergebruiken.

We blijven continue werken aan verbeteringen op het gebied van duurzaam recreëren en ondernemen. Momenteel zijn we ook druk met circulaire oplossingen bezig voor onder meer de compost, water-opvang en zuivering. Heb je tips, ideeën of zou je meer informatie hierover willen? Neem dan vooral contact met ons op, samen komen we verder!

WAAROM OP AVONTUUR?

1) De hutten zijn van alle gemakken voorzien zodat je comfortabel kunt relaxen na een intensieve ontdekkingsdag!

2) Over ontdekken gesproken, we leiden je langs de mooiste routes en leukste lokale hotspots!

3) Op zoek naar een uniek cadeau? Bekijk dan onze cadeaubonnen!

4) Benieuwd naar avonturen van onze bezoekers? Neem dan vooral een kijkje bij de blogs en andere publicaties.