Veel gestelde vragen

Hoe laat kan ik op de dag van aankomst starten met mijn avontuur?
Als hihahut avonturier ben je vrij om te starten wanneer je wilt! Bij het startpunt vind je zowel de tandems als roeiboten, en met een bijgeleverde code van ons kun je bij de sleutels in de kluis. Op deze manier kun je bijvoorbeeld ‘s ochtends vroeg al van start, of juist wat later op de dag. Aan jullie de keuze!


Hoe laat moeten we op de dag van vertrek weer terug zijn bij het startpunt?
We verwachten van alle bezoekers dat zij rond 11:00 uur ‘s ochtends de hut verlaten zodat wij deze weer gereed kunnen maken voor de volgende avonturiers. De vervoersmiddelen zijn echter nog de gehele dag tot jullie beschikking, dus je kunt nog heerlijk een dag op ontdekkingstocht. Zolang de tandems en roeiboten voor het donker weer terug zijn bij het startpunt vinden wij het goed!


Met welke vervoersmiddelen ga ik op pad?
Tijdens een hihahut avontuur kunnen jullie gebruik maken van onze eigen tandems, en de roeiboten die bij het startpunt liggen. We beschikken niet over de nieuwste variant tandems, maar je kunt ze wel allemaal in hoogte verstellen én ze zijn uitgerust met fietstassen van in totaal 40 liter. Op deze manier kun je alle bagage gemakkelijk kwijt.


Hoe lang zijn de wandel-, fiets- en vaarroutes?
Vanaf het startpunt hebben we standaard een korte én lange fietsroute naar elke hut. Mocht je de eerste dag wat later beginnen dan gepland en graag snel naar hut willen is dat dus geen probleem. De fietsroutes variëren van 5 tot ongeveer 25 kilometer, en kunnen onderling vaak weer gekoppeld worden tot nog langere routes.

Daarnaast vind je op elke fietsroute een wandelroute. Deze zijn over het algemeen rond de 5 kilometer en komen altijd weer terug op het punt waar je bent gestart, zodat je weer door kunt op de tandem.

Op dit moment hebben we richting de Binnentent twee vaarroutes, een korte en een lange. De korte is ongeveer 2 kilometer, en de langere wel 11 kilometer. Deze is eventueel ook per kano af te leggen, voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.


Wat zijn de ontbijt- en dinerboxen?
We hebben verschillende ontbijt- én dinerboxen die we regelmatig rouleren. Elke box is gevuld met verse streekproducten en uitgerust met recept en ingrediëntenlijst. Bezoekers laten zich graag verrassen door onze boxen. Mocht je liever al wat meer informatie ontvangen over de inhoud van de boxen en wat er mogelijk is, horen we dat graag!


Hoe weet ik of mijn boeking goed is doorgekomen?
Nadat de boeking voltooid is via de website ontvang je direct een bevestigingsmail van ons met nogmaals alle gegevens. Mocht hier iets niet kloppen kun je direct contact met ons opnemen zodat je gerust op avontuur kunt gaan.


Wat is inbegrepen in de prijs?
Op elke afzonderlijke huttenpagina is te vinden wat inbegrepen is bij een boeking van hihahut.


Kan ik een boeking annuleren?
Een boeking kan geannuleerd worden. Hier gelden verschillende maatregelen afhankelijk van de periode wanneer deze geannuleerd wordt. Deze zijn terug te vinden in de Algemene Voorwaarden.


Is het mogelijk om mijn boeking achteraf te betalen?
Het is niet mogelijk om de boeking achteraf te betalen. Eventuele extra kosten die tijdens het verblijf worden gemaakt ontvang je na het verblijf via een factuur. Deze kan vervolgens tot 14 dagen na de verzending betaald worden via een online transactie.


Krijg ik een bevestigingsmail toegestuurd nadat ik geboekt heb?
Ja, als je een bestelling plaatst krijg je direct hierna een mail waarin de bestelling wordt bevestigd.


Hoelang van tevoren moet ik mijn avontuur bij HIHAHUT boeken?
Een boeking kan uiterlijk twee werkdagen voor start van het avontuur worden doorgegeven. Wij raden echter aan om ruim van tevoren te reserveren, zodat je geen risico loopt dat de gewenste datum niet meer beschikbaar is.


Worden er schoonmaakkosten gerekend?
Nee, we rekenen geen extra schoonmaakkosten. Dit is mits de hut netjes wordt achtergelaten. Laat je bewust de gehele afwas staan rekenen wij hiervoor 20,- euro aan extra schoonmaakkosten.


Hoe weet ik dat ik veilig betaal?
Alle betalingen worden afgehandeld door betalingsprovider ICEPAY. Het is mogelijk om online te betalen met iDEAL of PayPal. De gegevens worden via een 100% beveiligde lijn verstuurd. Zodra ICEPAY de betaling heeft ontvangen en gecontroleerd, krijgen wij akkoord en gaan wij jouw bestelling verwerken.

WAAROM OP AVONTUUR?

1) De hutten zijn van alle gemakken voorzien zodat je comfortabel kunt relaxen na een intensieve ontdekkingsdag!

2) Over ontdekken gesproken, we leiden je langs de mooiste routes en leukste lokale hotspots!

3) Op zoek naar een uniek cadeau? Bekijk dan onze cadeaubonnen!

4) Benieuwd naar avonturen van onze bezoekers? Neem dan vooral een kijkje bij de blogs en andere publicaties.