Onze routes

Al onze hutten vormen samen hét netwerk van hihahut en laten aan de hand van wandel-, fiets- en vaarroutes de mooiste plekken van een gebied zien. Momenteel staan onze hutten verspreid in gemeente Kaag en Braassem, gelegen tussen Leiden en Amsterdam. Elke dag een ander mooi stukje Nederland, slapen in een hut die op de route ligt, en vervolgens wakker worden met een nieuw uitzicht. Dat is het idee.

Eenmaal ontwaakt bij de eerste hut is het tijd voor een nieuwe route naar de volgende. Stap op de tandem, sla wat proviand in bij de lokale kaasboer en vaar vervolgens met de roeiboot naar de plek van bestemming voor die avond.

Bij hihahut houden we van lokale ondernemers die staan voor verse, eerlijke en bovenal heerlijke producten. Om jou als bezoeker een kijkje in de keuken te geven van een gebied bieden we deze producten graag aan in de vorm van een ontbijt-, lunch en/of dinerbox. Daarnaast vind je de absolute lokale toppers terug op de routekaart en in het infopakket. Deze worden vermeld als ‘hotspots’ en zijn zeker de moeite waard om langs te gaan!

Uiteindelijk hopen we een netwerk van hutten te verspreiden over heel Nederland, verbonden door een groot aantal routes en met talloze mogelijkheden om zelf routes uit te stippelen. Of je nu van een stevige wandeling houdt of liever een stukje gaat varen, hihahut heeft voor iedereen iets te bieden.

 

WAAROM OP AVONTUUR?

1) De hutten zijn van alle gemakken voorzien zodat je comfortabel kunt relaxen na een intensieve ontdekkingsdag!

2) Over ontdekken gesproken, we leiden je langs de mooiste routes en leukste lokale hotspots!

3) Op zoek naar een uniek cadeau? Bekijk dan onze cadeaubonnen!

4) Benieuwd naar avonturen van onze bezoekers? Neem dan vooral een kijkje bij de blogs en andere publicaties.